Markkinointiyhteistyö

Ilmoitusbannerit​

Ilmoitusbannerit ovat tehokkaita keinoja kertoa yrityksen toiminnasta, tuotteista ja tapahtumista. Leffalehti.fi -julkaisussa on tarjolla vain vakioitu määrä ilmoitusbanneripaikkoja, joita voi varata kuukaudeksi tai vuodeksi 2021. Vuosisopimuksella bannerin voi vaihtaa kuukausittain.

 

Advertoriaalit

Tarjoamme yhteistyömarkkinointiin advertoriaaleja ja tekstisisältöön tekstilinkkejä. Advertoriaali on ilmoitusartikkeli, joka on laadittu kuten muutkin julkaisun artikkelit, mutta jutun asiasisältö on laadittu yhteistyössä ilmoittajan kanssa. Advertoriaalit soveltuvat hyvin yritysten, tuotteiden sekä palvelujen esittelyyn ja tunnettuuden lisäämiseen. Juttu voidaan julkaista haluttuna ajankohtana. Advertoriaali erotetaan muusta journalistisesta sisällöstä lisäämällä jutun yhteyteen sana 'Yhteistyössä'.

Advertoriaali jättää lukijoihin pysyvämmän muistijäljen kuin tavanomainen ilmoitus, koska laadittu juttu mielletään osaksi julkaisun journalistista sisältöä. Leffalehti.fi -julkaisun advertoriaalit ovat huomioarvoltaan tehokkaita ja pitkäkestoisia, sillä kaikki jutut löytyvät myös juttuarkistosta. Advertoriaalin hinnoittelu perustuu työmäärään. Jos advertoriaali tulee täysin 'painovalmiina' asiakkaalta, niin hyvitämme 50 % vakiohinnastosta. 

Tekstilinkit

Tekstilinkit soveltuvat sellaisten yritysten, tuotteiden ja palvelujen markkinointiin, joissa juttu käsittelee kyseistä asiaa. Tekstilinkki voidaan upottaa tekstiin tai erilliseen lisätietolaatikkoon. Linkkien avulla lukijat löytävät jutussa käsiteltävästä asiasta lisäinformaatiota, joten tekstilinkit koetaan yleensä myönteisesti osana juttusisältöä.

Ilmoittajalle sisältökohdistettu tekstilinkki on aina edullinen ja tehokas markkinointiväline, jolla oikeaan kohderyhmään kuuluvat lukijat saadaan siirtymään halutulle kotisivulle. Linkki voidaan lisätä yhteen artikkeliin tai sovittuun määrään juttuja, joihin yritys, tuote tai palvelu soveltuu.

​​

Juttubanneri

Juttusisällön yhteyteen voidaan lisätä myös ilmoitusbanneri, jos itse ilmoitus soveltuu kiinteästi yhteen jutun asiasisällön kanssa. Näin lukija kokee ilmoituksen myönteisenä lisäinformaationa. Ilmoitusbanneri voidaan lisätä yhteen artikkeliin tai sovittuun määrään juttuja, joihin yritys, tuote tai palvelu soveltuu.

Lisätiedot ja yhteistyöehdotukset: info@leffalehti.fi